Bigfoot parketta szaküzlet.  Nálunk padlót fog!
    Berg és Berg szalagparketta. A természet közelsége egy életen át.

 

 

 

Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy jelenleg Berg és Berg szalagparkettát padlót nem lehet rendelni! Megértésüket köszönjük!

Berg & Berg szalagparketta

A svéd Berg és Berg vállalat szakterülete a keményfa padló előállítása, Svédország első parketta gyára. Szalagparketta burkolataiból széles választékkal álunk vásárlóink rendelkezésére! Jelenleg csak néhány fafajta képe látható oldalainkon. Az üzletünkben további padlót (osztott és osztatlan felületű szalagparketta) láthat és rendelhet meg, rövid szállítási határidővel. Az árakról érdeklődjön emailben stibi@bigfoot.hu vagy a 30/939-2200 telefonon.

A Berg és Berg készparketta padlók érintése, látványa maximálisan hozzájárul ahhoz, hogy Ön otthona falain belül is megtapasztalja a természetes fa közelségét.  A különös gondossággal kiválasztott alapanyagból készült 3 rétegű padlók az egyedülálló saját fejlesztésű  Svedlock kapcsolódási rendszerrel fektethetők le. A lerakásához szükségtelen a ragasztó használata.  Az illesztés ellenáll a normál igénybevételeknek és a parkettaszálak nem mozdulnak el egymástól, könnyű a lerakása. Az összeillesztés a padló egész élet tartama alatt tökéletesen üzemel. Előnye, hogy sérülésmentesen szétszedhető és újra lerakható. Osztott kivitelben is készül.

A Berg és Berg szalagparketta tömörfából készül, ezért a természetes fára jellemző sokszínűséget, szerkezeti sokféleséget kismértékben még egy-egy minőségi osztályon belül is tükrözik.  Minőségi osztályok: 

   Erősen csomós, határozott rajzolatok. Árlista itt.
   Kevésbé csomós, enyhe színkülönbségek.
  Szinte csomómentes, gyengébb rajzolatok.
  Teljesen csomómentes, minimális színkülönbségek.
tölgy szalagparketta Tölgy

merbau szalagparketta

Merbau
jatoba szalagparkett Jatoba
amerikai dió szalagpadló Amerikai dió
amerikai cseresznye Amerikai cseresznye
kanadai juhar parketta Kanadai juhar

patagóniai cseresznye

Patagóniai cseresznye

patagóniai körte

Patagóniai körte
ezüst juhar szalagparketta Ezüst juhar
bükk szalagparketta Bükk
köris szalagparketta Kőris
vörös tölgy szalagparketta Vörös tölgy
   

                 

  

www.bigfoot.hu