Bigfoot parketta szaküzlet.  Nálunk padlót fog!
                                      Aktuális hírlevelünk

 

Előző havi Hírlevelünk

Online hírlevél           2008. április 1. 2.évf. 4. szám 
 


Köszöntjük a Bigfoot parketta szaküzlet hírlevél olvasóit.

Hírlevelünk nem áprilisi tréfa! Reméljük most is tudunk ajánlani megfelelő padlóburkolatot olvasóinknak.
Ezen a címen pedig továbbra várjuk is kérdéseiket, észrevételeiket:
stibi@bigfoot.hu

1.   Áprilisi kedvezmény regisztrált hírlevél olvasóinknak.

Sikeres, emiatt meghosszabbítottuk regisztrál olvasóinknak a vásárlási kedvezmény idejét! Tehát: mindenki aki regisztrált, vagy ezután regisztrál Hírlevelünkre, 2008. április 30-ig 10% kedvezménnyel vásárolhat a Kaindl és Berry Floor laminált padlókból a győri és Budapest Gömb utcai üzletünkben. Csak nevét és email címét kell az üzletek dolgozóinak bediktálni és máris jogosult a 10% kedvezményre!
 


2. Wicanders parafa ismét a kínálatunkban

Az egyik legnevesebb parafa padlót előállító gyár terméke ismét a Bigfoot üzletek kínálatában. A Wicanders parafa padló minősége kiváló, választéka bőséges. Nézzék meg akciós termékeinket és a többi Wicanders parkettát is.
 


3. Nemcsak a parketta érdekel bennünket!

Hírlevelünk végén mindig ajánlunk mást, ami esetleg elnyeri az Ön tetszését is. Az energiatakarékosság fontos. A környezet óvása mindenkinek alapvető érdeke. Ezt a két szempontot figyelembe véve és a beruházás költségének visszafogását szem előtt tartva alkotta meg a svéd ESB gyár a levegő - víz hőszivattyú családot. ismerkedjen meg Ön is a mindig megújuló energia felhasználásának új módszerével. ESB hőszivattyúk itt.

   

A Bigfoot parkettaszaküzlet Nyereményjátékán feltett kérdésre adott válasza alapján került fel levelezési listánkra. Amennyiben nem tart igény Hírlevelünkre, kérem jelezze és töröljük címét.

Hírlevelet az aktuális akcióink bemutatására küldjük Önnek! Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Levél nekünk

www.bigfoot.hu