Mátraparkett Smoked Primus Svédpadló

Szegélyléc 2400x60x17mm A szegőlécek vásárlása gyakran fárasztó, főleg, amikor pont az a minta, anyag vagy méret hiányzik, amit szeretnénk. Vagy amikor utólag derül ki, hogy bizony a termék ellenállóképessége gyengébb a vártnál, mert már egy felújítás vagy néhány érintés hatására elkopik. Ha jól eltaláljuk, akkor szinte belesimul a környezetbe, de ha nem esztétikus és minőségi, akkor lerontja a drágán vásárolt burkolatunk okozta élményt is. A szegőléc olyan részlet, amelyre nem mindenki figyel oda. Pedig a stílus a részletekben rejlik… A legfontosabb tudnivalók A jó szegőléc tökéletes takarást nyújt, így a rögzítő elemeket és a dilatációs hézagokat (az eltérő típusú és ezért más hőtágulású anyagok találkozásánál fellépő rést) elrejti. A BauDekor ProfiWall márkája jelenleg az ország legszélesebb MDF- és műanyag alapú szegőléc választékát kínálja. A ProfiWall a fehér szegőlécek piacán különösen kiterjedt választékot és akár dupla lakkréteggel bíró termékeket is ajánl, de a hagyományos mintázatú és minimál szegőlécei is magas minőségben, nagy választékban és elérhető áron érhetők el. Melyiket válasszuk? Az elmúlt évek technológiai fejlődése fellendítette a kő és laminált felületekhez egyaránt jól használható, műanyag szegőlécek piacát. Európában szinte egyeduralkodóak a PVC szegőlécek, mert ezek ma már formájukban, matt, faerezett felületükkel és színükkel is nagyban hasonlítanak a fa szegőlécekre, és műszaki paramétereiket tekintve sincs versenytársuk. Csakis a hagyományok és a megszokás. A rendkívül ellenálló, a sarkokban is tartósan jó minőségét megőrző, nagy kábelcsatornás szegőlécekben ProfiWall pedig épp ezen a területen kínál meggyőző műszaki tulajdonsággal bíró termékeket kiváló minőségben, kiemelkedő választékban és gyors szállítással..

Különleges felületek, melyek teljes egészében kézzel készülnek.
Az alkalmazott reaktív felületi pácok 5-7 rétegben kerülnek felhordásra a nemes tölgy faanyagra amelyek utánozhatatlan patinát, különleges megjelenést biztosít számára.

600-2400x90-180x20mm méretben

premium: 22.100.- tól 26.800.-ig/m2

superior:  20.480.- tól 24.510.-ig/m2

antique:   18.670.- tól 22.090.-ig/m2

antique +: 17.400.- tól 20.450.-ig/m2

 

Tömörfa színazonos szegélyléc 60x15mm illetve 60x20mm méretben kapható

Premium: Rajzolatos és egyenes szálú „tükrös” elemekből álló, a legmagasabb elárásoknak megfelelő, válogatott felület. Az elemek között és az elemeken belül csak a természetes növekedésből adódó színeltérések lehetnek. A felület durva szövetszerkezettől, szíjácstól mentes, alapvetően göcsmentes, de egészséges, szín azonos göcsök legfeljebb 5 mm átmérőig néhány helyen előfordulhatnak, de nem lehetnek csoportosak. Néhány, a felület összhangját nem zavaró fekete tűgöcs (1-2 mm átmérő) lehetséges

Superior: göcsök maximum 25 mm átmérőig megengedettek
kieső göcs 10 mm átmérőig lehetséges
kisebb repedések színes, környezetbarát pasztával javítva
természetes növekedésből adódó színeltérés lehetséges
szíjács nem megengedett

Antique: göcsök szélességi mérettől függően 40-80 mm átmérőig megengedettek
kisebb kieső göcsök, repedések lehetségesek, de színes, környezetbarát pasztával javítva
természetes növekedésből adódó nagyobb szín és szövetszerkezeti eltérések lehetségesek
szíjács nem megengedett

Antique+:Göcsök, színeltérések, szövetszerkezet tekintetében mint az Antique, de egészséges szíjács lehetséges

 

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a faanyag a természetben fejlődő natur termék,
ezért annak változatait teljes mértékben bemutatni nem lehet, mert minden egyes darabja más és más. 
A szortimentek nem egyes darabok hanem azok összessége által alkotott vizuális megjelenés kritériumai alapján kerülnek kialakításra. 
Az egyes szortimentek (felületek) kialakítás, megmunkálás, fizikai jellemzők, használati érték alapján azonosak, csupán a felületi megjelenésükben különböznek.

Üzletünkben gyári mintapanelen minden szín és osztály megtekinthető!