Vinyl padló

A vinyl padló számos oknál fogva praktikus választás lehet otthonunkba, de nagy hasznát vehetjük akár tánctermekben, vagy nagyobb forgalmú üzlethelyiségekben is.

Laminált padló

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend manapság a laminált padló, mely igazán elegáns és modern hatást csempészhet otthonunkba. Ahhoz azonban, hogy az idő múlásával se veszíthessen ragyogásából, be kell tartanunk bizonyos szabályokat az ápolásával kapcsolatban.

WPC teraszburkolat

Mára hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a WPC teraszburkolat, mindez pedig nem véletlen, hiszen több szempontból is előnyösebb választás lehet, mint a mástípusú kültéri burkolatok. Összeszedtük, hogy pontosan miért is járhatunk vele jól.

Svédpadló

A svédpadló kifejezetten stílusos választás lehet otthonunk aljzati burkolatának, hiszen hővezető képessége még a padlófűtés hatását is tudja fokozni.

Parafa parketta

A parafa parketta rengeteg előnyének köszönhetően remek választás lehet, amennyiben azt szeretnénk, hogy otthonunk padlóburkolata maximálisan komfortos legyen. Lássuk, mik az előnyei!

Szalagparketta

A többrétegű szalagparketta esztétikus padlóburkolat lehet klasszikus és modernebb stílusú otthonokba is.

Intarzia padló

Az intarzia padló kissé kényes, ám annál elegánsabb aljzati burkolat, mely által lényegesen szebb és exkluzívabb hellyé varázsolhatjuk otthonunkat.

Vinyl padló

A vinyl padló jó ár-érték arányú, praktikus, tartós és környezetbarát megoldás lehet otthonunkba, nem véletlen tehát, hogy olyan gyakran esik rá a lakásukat felújítók választása.

bambuszparketta

A bambuszparketta igényes külsejével otthonunk igazi, szemet gyönyörködtető díszévé válhat, de ideális választás lehet irodák, éttermek, jógatermek, tánctermek aljzatának burkolására is. Lássuk, mit kell róla feltétlenül tudnunk!

A megfelelő padlóburkolat padlófűtés fölé egy kis fejtörést okozhat, azonban számos ilyen padlóburkolat közül tudunk választani. Mutatjuk a jó hőelvezető képességű padlóburkolatokat.

A parketta egy olyan padlóburkolat, ami sosem megy ki a divatból. Íme, pár tudnivaló róla.

1. oldal / 10