Az SPC padló egy újgenerációs padlófajta, ami ötvözi az eddigi padlóburkolatok előnyös tulajdonságait.

A fa burkolat sosem megy ki a divatból természetes hatásának köszönhetően. Több fajta közül is tudunk válogatni.

A fa parketta egy örök klasszikus, sosem megy ki a divatból a természetes, otthonos és melegséget árasztó tulajdonságai miatt. De vajon hogyan jött létre az ötlet és honnan származik?

A parketta használatához szükséges a  nap, az eső és a természet adta lehetőségek. De hogyan jut az erdőből otthonunkba padlóként a parketta?

Manapság egyre népszerűbb a konyhába is, főleg az amerikai konyhás elrendezésnél vagy akár a fürdőszobába is laminált padló burkolatot választani meleg, otthonos benyomása miatt. Viszont ahhoz, hogy ez hosszútávon tartós és esztétikus maradjon, gondosan kell tisztítanunk, ápolnunk azt.

A laminált padló előnye a linóleummal szemben, hogy esztétikusabb, a parkettával szemben, hogy praktikusabb, mivel gyorsabban lerakható, a kőlappal szemben, hogy melegebb. Ezen felül vannak még további előnyei is. Padló Budapest

Laikusként több kérdés is felvetődhet a burkolat kiválasztása kapcsán, ha építkezésről vagy a házunk felújításáról van szó. Nézzük, mely fajták közül tudunk válogatni? Melegburkolat Budapest 

Akik szeretik a modern, minőségi anyagokat, azoknak a legkiválóbb a faburkolat.

Sokféle típusú laminált padló nyerheti el a tetszésünket, de a végső választásunk évekig fogja meghatározni otthonunk hangulatát.

1. oldal / 6