A laminált padló hosszú évtizedek óta az otthonok egyik legkedveltebb padlóburkoló anyaga. Hogy miért is? A következő néhány sor választ adhat a kérdésre. Tartsanak velünk!

Strapabíróság

A laminált padlók ’70-es évekbeli megjelenésük óta töretlen sikernek örvendhetnek. Lassan fél évszázada burkoljuk laminált padlóval otthonainkat, aminek elsődleges oka hosszú élettartamuk. A laminált padlónk minőségét illetően az állagmegóvás oroszlánrésze rajtunk áll. Előző írásunkban adtunk pár tippet ehhez a témához is, érdemes beleolvasni.

Könnyen tisztítható

A laminált padlók másik elhanyagolhatatlan előnye, hogy könnyen tisztíthatók. Általában elég mindössze egy porszívó, amivel rövid idő alatt eltávolíthatjuk a padlón felgyülemlett port és szennyeződéseket. A laminált padlók tisztításáról szintén az előző cikkünkben olvashat kicsit részletesebben.

Természetes hatást nyújt

A laminált padlók még rengeteg további pozitívummal bírnak, ezek közül az egyik, hogy abszolút természetes és környezetbarát hatást érhetünk el alkalmazásukkal. A laminált padlók elkopásuk után sem gyakorolnak majd káros hatást a környezetünkre, ami nagy-nagy plusz pont környezetvédelmi szempontból.

Gyorsan használatba vehetjük

A laminált padló az egyik legkedveltebb padlóburkolat a szakemberek körében is, mivel gyorsan és egyszerűen lerakható, tehát rengeteg időt megtakaríthatunk megrendelőként és a szakemberként is egyaránt. Ha megbízható és lelkiismeretes szakemberre szeretné bízni a padlózást övező munkálatokat, akkor a legjobb helyen jár. Forduljon hozzánk bizalommal!