Felújítaná padlóját, de még nem tudja milyen padlóburkolatot válasszon? Fontolgatta esetleg a bambuszt? Akkor olvassa el rövid ismertetőnket!

Bambusz padló

Csapatunk igyekszik segíteni kiválasztani otthonuk számára a legjobb padlóburkolási lehetőséget. A bambusz remek alternatíva lehet és egyre népszerűbb a padlójukat felújítani tervezők körében. Úgy döntöttünk, hogy eljött az ideje összegyűjteni a bambusz padló előnyeit. Bízunk benne, hogy segítséget nyújthatunk rövid kis ismertetőnkkel!

A környezetbarát bambusz

Az bambusz egyik nagy-nagy előnye, hogy környezetbarát. A bambusz olyan növény, amely rövid idő alatt könnyen termeszthető és betakarítható, s betakarítási folyamata alacsony szén-dioxid-kibocsátást eredményez az erdőkre. Ehhez képest a keményfák kitermesztése és átdolgozása akár négyszer annyi időt is igényelhet!

Könnyű tisztíthatóság

A bambusz padlóburkolatok könnyen tisztíthatók ás karbantarthatók. Mindössze annyit kell tennünk, hogy rendszeresen felsöpörjük, illetve felmossuk egy a bambusz padlókra specializált tisztítószerrel. A bambusz jó választás a konyhákhoz és más, gyakran használt területekhez, mert ellenáll a foltoknak és a vízkároknak.

Jó ár-érték arány

A bambusz padlók rendkívül tartósak lehetnek, ha megfelelően karbantartjuk. Egy jól karbantartott bambusz padló ugyanolyan tartós lehet, mint más, keményfából készült rokonaik. A bambusz padlók előnyeinél érdemes megemlítenünk a remek ár-érték arányt is, mivel az egyik legolcsóbb padlóburkolatnak számítanak.