Olyan padlóburkolatot keres, amellyel a telepítés után nem kell túl sokat foglalkozni? A Bigfoot csapata segít megtalálni a tökéletes padlóburkolatot otthonába!

Ezekben a mozgalmas időkben, egy alacsony karbantartást igénylő otthon - beleértve a padlót is - lehet a nyugalom kulcsa. Legyünk őszinték: mindenki elég elfoglalt, így a pár órás porszívózás és seprés nem sok helyen szerepel az emberek tennivalói listáján. Szerencsére, ha a padlókról van szó, rengeteg elegáns, alacsony karbantartást igénylő lehetőség létezik.

Vinyl burkolat

A szép parketták sok lakástulajdonos álma, de a költségek és a karbantartás komoly fejfájást okozhatnak. Itt jön a képbe a vinyl burkolat. A vinyl burkolattal ellátott padlók utánozhatják a valódi fapadlók (valamint a kő és a kerámia!) megjelenését, de jóval tartósabbak, továbbá megfizethetőbbek és könnyebben tisztíthatók. Ha vinyl burkolat van otthonában, nem kell állandóan a padló karcolódása miatt aggódnia.

A keményfa padló

A gyönyörű keményfa parketták továbbra is remek, karbantartást kevésbé igénylő padlótípusok, ha úgy érzi, hogy a parketta az Ön számára a tökéletes padló. Ha talált egy jól képzett szakértőt a telepítésre és az esetleges karbantartásra vagy javításra, akkor a keményfa padlók nemcsak lenyűgöző padló választás lesz, hanem időtlen is.

A jó öreg szőnyegek

Az időnkénti porszívózási igény miatt a szőnyeget néha kissé problémásabb padlóburkolatnak tekintik. Ez némileg igaz lehet, de a modern szőnyegek hosszú utat tettek meg máig. Manapság sok szőnyeget statikus, foltálló termékekkel kezeltek, amelyek sokkal könnyebb tisztítást tesznek lehetővé. Ma már egy kiömlött ital hirtelen sokkal kevésbé stresszes balesetnek számít. A szőnyegek csúszásmentes felülete ideális a család minden tagjának biztonsága szempontjából.