Akik szeretik a modern, minőségi anyagokat, azoknak a legkiválóbb a faburkolat.

Faburkolat – esztétikai élmény

A faburkolat bármilyen házat otthonosabbá, melegebbé, elegánsabbá varázsol. Anyaga természetességet sugároz. Hosszúéletű burkolat, ami strapabíró, így maximum fényességét vesztheti el hosszú idő után.

Faburkolat

A fa természetességéből fakadóan örök divat lesz, bármit feldob és melegséggel árasztja el a környezetet. Karbantartása egyszerű, könnyen tisztítható, így akár kisgyerek, akár háziállat veszi igénybe, biztosan hosszúéletű marad. Bármilyen folt könnyen eltávolítható róla, elég csak egy enyhén nedves ronggyal vagy felmosóval eltávolítanunk azt. Fontos szempont, hogy költséghatékony, egyenletes melegséget sugárzó padlófűtéssel is bátran használható, illetve a faburkolat lapjai hőtároló képessége is nagy, tehát pénztárcabarát megoldás a hidegebb napokon is.

A faburkolat használati területei

A faburkolat bárhol felhasználható, ahol otthonosabbá szeretnénk tenni a környezetet. Lakóházban, üzletekben, hotelekben, sportcsarnokokban is jól mutat. A faburkolat bírja a nagy igénybevételt, nehezen kopik és sérül. Különböző színeivel és mintáival optikailag javíthatunk a tér tágasságán, fényességén is.

Óvjuk a faburkolat felületét

A faburkolat egyedüli réme a túlzott nedvesség. A túlzott páratartalom ingadozás a fa tágulásához és összezsugorodásához, ezáltal az összeillesztéseknél létrejövő résekhez vezethet. Viaszpasztával ez a probléma orvosolható.