A valódi fa parketta bármilyen stílusba beilleszthető, kiváló minőségű természetes anyag. Készülhet tölgyből, bükkből, juharból, kőrisből, dióból vagy vörösfenyőből. Mindegyiknek mások a jellegzetességei.

A valódi fa parketta előnyei

A valódi fa parketta teljes mértékben természetes anyagból készül, padlófűtés esetén is alkalmazható, könnyen lehet cserélni, tisztántartása egyszerű, akár 30 év garanciát is vállalnak rá a gyártók és melegséget sugároz, komfortos, alacsony  lépészaj jellemzi.

A valódi fa parketta rétegei

A szalagparketta valódi fa parketta, ami rétegelve van. 2 vagy 3 rétegű is lehet. A legfelső réteg, a járóréteg 2,5-3,5 mm vastag nemesfa anyag. A középső réteg fenyőből készül, hogy a parketta megtartsa az alakját. Az alsó réteg szintén fenyő léc vagy faőrlemény formájában. Ez stabilitást ad a padlónak. Ezeken felül szigetelőréteg is lehet még.

A valódi fa parketta tisztítása

A megfelelő tisztítás által megőrizhetjük a garanciát a padlóra. Ezt a legegyszerűbb módon végezhetjük, ugyanis elég partvissal vagy porszívóval, szárazon tisztítani és a valódi fa parketta burkolathoz megfelelő tisztítószerrel, enyhén nedvesen áttörölni.

Valódi fa parketta a Bigfootnál

Amennyiben segítségre van szüksége a valódi fa parketta kiválasztásához, munkatársaink készséggel segítenek Önnek.